Hoe maak je de perfecte melkschuim

Artikel 6 van 8

In deze video laat ECM zien hoe je perfect melkschuim maakt.
We gebruiken een Mechanika IV Profi (rotatiepomp) en de S-Automatik 64-slijper - beide onderdeel van de ECM-familie.

01) Alle soorten melk kunnen worden gebruikt voor schuimen.
02) Gebruik koude melk uit de koelkast.
03) Schuim alleen zoveel melk als nodig is.
04) Bereid de espresso voor het opschuimen.
05) Bedien kort de stoomfunctie om condenswater vrij te maken.
06) Het mondstuk moet zich recht onder het oppervlak van de melk bevinden.
07) De trekfase begint nu: het schuimvolume neemt toe.
08) De rollende fase begint zodra het volume met de helft is toegenomen. Dompel het stoompijpje nu onder.
09) De melk heeft de juiste temperatuur bereikt wanneer de kruik te heet is om vast te houden.
10) Het melkschuim is nu klaar.

Bedankt voor het kijken!

© 2017 - 2024 esrepair.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel