Over ons

Mijn naam is Berend de Jong. Na 16 jaar gewerkt te hebben voor een grote kookwinkel heb ik besloten om voor mezelf te beginnen. Ik vond toen een mooi pand in Ridderkerk en heb de stap gezet om een eigen reparatiedienst voor koffieapparaten/espressomachines te starten. Samen met mijn vrouw Astrid runnen we Espresso Service Repair vanaf april 2017. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. We vinden het fijn om de tijd te nemen om u goed te kunnen helpen/adviseren. Uiteraard onder het genot van een vers bakje koffie.

U kunt bij ons terecht voor al het onderhoud en reparaties aan uw espressomachine. Zowel consumenten als bedrijven. Tevens koffiespeciaalzaken en kookwinkels die geen eigen technische dienst hebben. Maar wij doen geen horecamachines.

Wij verkopen ook nieuwe en tweedehandsmachines, accessoires, koffie, onderdelen en onderhoudsproducten. We hebben in onze showroom het een en ander staan wat u kunt komen bekijken.

De merken die we o.a repareren en verkopen : Ascaso, Bezzera, BFC, ECM, Isomac, Izzo Alex, Jura, Nivona , Quick Mill, Rancilio, Rocket, Vibiemme. Vraag naar de mogelijkheden.

Officiële dealer van o.a ; Ascaso , Bezzera, Baratza, Bredemeijer, ECM, Nivona, Quick Mill, Rocket ,Vibiemme. Tevens servicepartner van ECM, Nivona en Vibiemme.

We hebben een showroom waar u de verschillende espressomachines werkende kan zien. Maar uiteraard kan er ook koffie geproefd worden.

 

 

Verzenden

Levertijd : 1- 2 werkdagen   (door drukte vervoerders kan het soms langer duren) 

Verzendkosten €3,95.

Gratis verzending NL vanaf € 50

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag. (Donderdagen gesloten!)
Geopend van 09:30 - 16:30 uur. Lunchpauze 13:00 - 13:30 uur. Na 16:30 op afspraak.

Zaterdag
Van 11.00-14.00. Buiten deze tijd eventueel op afspraak.

Zon- en feestdagen
Gesloten.

© 2017 - 2020 esrepair.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel