Mijn naam is Berend de Jong. Na 16 jaar gewerkt te hebben voor een grote kookwinkel heb ik besloten om voor mezelf te beginnen. Ik vond toen een mooi pand in Ridderkerk en heb de stap gezet om een eigen reparatiedienst voor koffieapparaten/espressomachines te starten. Samen met mijn vrouw Astrid runnen we Espresso Service Repair vanaf april 2017. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. We vinden het fijn om de tijd te nemen om u goed te kunnen helpen/adviseren. Uiteraard onder het genot van een vers bakje koffie.

U kunt bij ons terecht voor al het onderhoud en reparaties aan uw espressomachine. Zowel consumenten als bedrijven. Tevens koffiespeciaalzaken en kookwinkels die geen eigen technische dienst hebben. Maar wij doen geen horecamachines en komen niet op locatie.

Wij verkopen ook nieuwe en (en soms)tweedehandsmachines, accessoires, koffie, onderdelen en onderhoudsproducten. We hebben in onze showroom het een en ander staan wat u kunt komen bekijken. 

De merken die we o.a repareren en verkopen : Ascaso, Bezzera, BFC, ECM,  Jura, La Pavoni ,Nivona , Profitec, Quick Mill, Rancilio, Rocket, Vibiemme. Vraag naar de mogelijkheden als uw merk er niet tussenstaat.

Officiële dealer van o.a ; Ascaso , Bezzera, ECM, La Pavoni, Nivona,Profitec, Quick Mill, Rocket ,Sanremo, Smeg, Vibiemme. Tevens servicepartner van ECM, Profitec, Nivona en Vibiemme.

We hebben een showroom waar u de verschillende espressomachines werkende kan zien. Maar uiteraard kan er ook koffie geproefd worden.

  Espresso Service Repair winnaar van de Ondernemersprijs Start-up

Tijdens het jaarlijkse BAR Business Gala in het Van der Valk Ridderkerk zijn de winnaars van de BAR Ondernemersprijzen bekendgemaakt. De prijs voor de Start-up van het Jaar werd uitgereikt aan Berend de Jong van Espresso Service Repair. De Innovatie Award ging naar Gerrit van Gelder van Van Gelder groente & fruit. Kim Tchai van Tchai International werd uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar in de categorie Vrouw, en Robert van Wijngaarden van Timmerfabriek de Kievit werd Ondernemer van Jaar. Het was een mooi feestje!

 

© 2017 - 2024 esrepair.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel