Coffee vac Black 2.35L / 680gr.

Artikel 3 van 5
€ 18,95 (inclusief btw)

Het unieke gepatenteerde sluitsysteem van TightVac helpt u bij een veelvoud aan alledaagse opslagproblemen en biedt oplossingen voor bijna alles. TightVac is luchtdicht, waterafstotend en geurvrij. TightVac houdt de kostbare aroma’s van uw goederen in de container verzegeld, zodat de originele smaak van uw kruiden, eten, koffie of thee langer intact blijft dan in elke andere container op de markt. Ze houden ook wat erin zit absoluut vrij van externe invloeden zoals insecten- en plagenplaag of schadelijke geuren die anders in uw product zouden kunnen infiltreren.

TightVac is verkrijgbaar in 11 verschillende maten. Het feit dat de containers ook verkrijgbaar zijn in heldere, getinte of effen stijlen met een variatie van gekleurde doppen, scheidt ze van de gemiddelde container op de markt en geeft ze een breder scala aan opslagstijlen voor lichtgevoelige goederen en grotere organisatorische opties. TightVac is een gepatenteerde vacuümverpakte voedselopslagcontainer die items tot 3x langer vers houdt dan conventionele containers. Afmeting van de Tightvac: Hoogte 26cm x Ø 12,50cm.

Waterbestendig
Geurvrij
Luchtdicht
Kleur: Black
Inhoud: 2,35 liter
Laadt lucht vrij zodra je de deksel erop drukt, hierdoor wordt het vacuüm gecreëerd.
Houdt kruiden extra vers
Extreem sterk en duurzaam
Capaciteit: 2,35 L / 680 g
Afmeting van de Tightvac: Hoogte 26cm – Ø 12,50cm.


De TightVac/CoffeeVac bus is vaatwasser bestendig (wij adviseren de deksel niet in de vaatwasser te stoppen) en kan ook in de vriezer.

© 2017 - 2024 esrepair.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel