Filterdrager RVS Quick Mill

Vorige Artikel 39 van 48 Volgende
€ 49,95 (inclusief btw)

Dit is de RVS (roestvast staal)uitvoering van de filterdrager voor de Quick Mill espressomachines. Geschikt voor alle Quick Mill espressomachines die af-fabriek op losse koffie werken.

Dit is de RVS (roestvast staal) uitvoering van de Quick Mill filterdrager (ook wel piston genoemd). Het voordeel van deze filterdrager is dat deze licht van gewicht is en snel op temperatuur is.  De 1 en 2 kops filterbakjes kunnen ook gemakkelijk worden gewisseld omdat deze niet in de filterdrager klemmen. Om te voorkomen dat de filterbakjes er tijdens het uitkloppen van de gebruikte koffie uitvallen is er een slim lipje gemonteerd. Hiermee klem je de filterbakjes op het moment van uitkloppen. Ook deze filterdrager heeft een perfecte temperatuurbeheersing voor de espresso. Ook als je een gewone (lungo) koffie wil maken die langer doorloopt. De filterdrager wordt geleverd zonder filters en mét een vaste 2 kops uitloopje.

Deze filterdrager is geschikt voor de meeste losse koffie espressomachines van Quick Mill en heeft 3 oortjes aan de kop zitten. Controleer dit met uw huidige filterdrager cq. espressomachine.

Geschikt voor Quick Mill model: 820, 835, 2820, 2835, 3000, 3002, 3035 en evo70

Tevens verkoop barbecues. Showroom aanwezig.

Nu ook alles voor de kookliefhebber in onze nieuwe webshop

Espresso Service Repair winnaar van de Ondernemersprijs Start-up

Tijdens het jaarlijkse BAR Business Gala in het Van der Valk Ridderkerk zijn de winnaars van de BAR Ondernemersprijzen bekendgemaakt. De prijs voor de Start-up van het Jaar werd uitgereikt aan Berend de Jong van Espresso Service Repair. De Innovatie Award ging naar Gerrit van Gelder van Van Gelder groente & fruit. Kim Tchai van Tchai International werd uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar in de categorie Vrouw, en Robert van Wijngaarden van Timmerfabriek de Kievit werd Ondernemer van Jaar. Het was een mooi feestje!

Contactgegevens

E: info@esrepair.nl

T: 0180-471782

Verzenden

Levertijd : 1- 2 werkdagen   (door drukte vervoerders kan het soms langer duren) 

Verzendkosten €3,95.

Gratis verzending NL vanaf € 20

Openingstijden

  • Ma t/m wo 09:30-16:30.
  • Donderdag gesloten.
  • Vrijdag 09:30-16:30.
  • Zaterdag 11:00-14:00.
  • Zon -en feestdagen gesloten

 

© 2017 - 2021 esrepair.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel